Meer resultaten voor bouwer

bouwer
bouwer Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: bouwer DE bouwer EN bouwer ES. Definities op Encyclo.nl: bouwer 3x. Vertalingen bouwer NLFR. de bouwer m.
Colin Bouwer Wikipedia.
On 18 September 2015, Bouwer was refused parole, and consequently had to serve at least another year. At his parole hearing, Bouwer changed his original defence, stating that his wife's' death was assisted suicide, and that he had been advised against using this defence at his trial.
Bob de bouwer Ketnet.
vind ik leuk. vrienden die dit leuk vinden.: Meer video's' van Bob de bouwer. Bob de bouwer: De klokkentoren van Spring City Bob de bouwer: Wind en zon Bob de bouwer: Spring City tv Bob de bouwer: Pieper in de mix toon meer.
Bob de Bouwer Wikipedia.
Reinder van der Naalt 2012 tot 2015 Spud. Laus Steenbeeke Rollie, Boer Nijhof, Jake, Meneer Sabatini, Meneer Stevens, Robert de Bouwer vader van Bob en Tom, Skip, Tom de Bouwer, Tony, Hector, Zoomer. Marjolein Algera Tante Dora, Christien, Del, Dot de Bouwer moeder van Bob en Tom, Jana von Strudel, Jenny, Marjorie de Burgemeester, Molly, Mevr.
bouwer Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Ils ne voient pas l'avenir' mais moi en tant que maçon, si., Deze ondernemingen moeten beschikken over een technologie die de belangstelling van de bouwer of zijn partners kan opwekken met het oog op het gebruik voor het desbetreffende type vliegtuig.
Bob de Bouwer Spelletjes op Kinderspelletjes.be.
Het leukste Bob de Bouwer spel vinden wij Help Bob de Bouwer. Hier heb je heel veel spelletjes in één. Bob de Bouwer Buizen Bob de Bouwer Buizen. Scoop Helpt Scoop Helpt. Help Bob de Bouwer Help Bob de Bouwer.
bouwer WikiWoordenboek.
Engels: builder en. Frans: constructeur fr m. Spaans: constructor es m, edificador es m. Het woord bouwer staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd bouwer herkend door.
Nederlandse synoniemen van bouwer, ander woord voor bouwer.
Synoniemen van bouwer. Puzzelomschrijvingen van bouwer in het puzzelwoordenboek.: Hij neemt aan dat hij constructief bezig is crypt. Maker van huizen. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.

Contacteer ons